Sprejemamo naročila za pomlad 2024! Trenutni dobavni rok je 14 dni. Dismiss

Predstavitev visoke grede Plantera

Visoke grede Plantera so izdelane iz slovenskega smrekovega lesa in oblikovane tako, da jih hitro in enostavno sestavite. Zaradi dovršenega in naravnega videza se izredno lepo zlijejo z vašo zelenico in okolico vaše hiše.

V dvignjeni gredici boste na majhnem prostoru z manj truda vzgojili več sveže in zdrave zelenjave. Naravni procesi v visoki gredici ustvarijo ugodnejše pogoje za rast, zato vaše rastline uspevajo v rahli in ravno prav navlaženi zemlji ter zaščitene pred zajedavci. Dvignjena obdelovalna površina, ki je bližje vašim očem in dlanem pa je prijaznejša vaši hrbtenici.

Visoke grede Plantera so rezultat naše ljubezni do obdelave lesa in prizadevanj za okolju in vrtnarju prijaznejše vrtnarjenje. Ponujamo tipske visoke gredice, različne oblike, višine in širine (60, 80, 100, in 120 cm), z masivnimi stranicami debeline 5 cm. Dimenzije visokih gredic lahko prilagodimo tudi vašim željam.

Za več informacije pišite na info@visokegrede.si ali pokličite na 068 157 077.

Naj se skrb za vaš vrtiček, ki bo bujno cvetel in bogato obrodil začne z našimi visokimi gredicami Plantera in konča z vašim nasmehom.

 

Scroll to top